L’equip A de triatló del CN Molins ha acabat en 26a posició al Campionat de Catalunya de duatló per equips disputat diumenge al Prat de Llobregat.

D’un total de 130 equips, els integrants del CN Molins van acabar en una més que meritòria 26a posició final amb un temps d’una hora i 29 segons. L’equip estava format per Pep Zamora, Dani Agustín, Dani Albalat, Jaume Roy, David Sánchez i Kike Santamaría.

Però els triatletes del club han participat en més proves aquest cap de setmana. A la Duatló de Granollers, en Mario Serrano va fer un temps d’1 hora, 8 minuts i 54 segons i a la Mitja Marató de Barcelona hi vam tenir 6 participants que van fer les següents marques:
Ruben Roma 1:35:13
Sergi Barbero 1:29:25
Onditz Portabella 1:45:02
Víctor Suñé 1:33:45
Víctor Olivé 1:45:47
Albert Roviralta 1:46:46

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: