Els jugadors de l’aleví de waterpolo del CN Molins van aconseguir la dotzena posició al prestigiós torneig de Tomo de Croàcia

Participar en un torneig amb un gran nivell competitiu sempre és bo per a medir el potencial propi i sumar experiència. I fer-ho lluny de casa i contra rivals de molta entitat, encara dóna més mèrit al bon paper dels jugadors alevins de waterpolo del club que durant tota la setmana han participat a l’edició del Tomo, un torneig molt prestigiós que organitza el Jug de Croàcia i que aplegava fins a vint-i-quatre equips d’allò més potents d’arreu del continent.

És per això que el combinat que formaven jugadors del CN Molins i el Rubí marxen més que satisfets amb el resultat. Van acabar el torneig a la posició 12 de la taula, després de caure contra el Salerno Boys (4-3) i haver-se marcat una gran actuació i presentar batalla contra grans rivals europeus. A més, l’experiència els ha servit per a conèixer Dubrovnik, la costa de Dalmàcia i descobrir molts secrets d’un país com Croàcia.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: