Aquest dimarts s’ha fet la inauguració oficial de la nova sala de fitness amb la presència de les màximes autoritats polítiques de Molins de Rei.

L’alcalde, el senyor Joan Ramon Casals, i el primer tinent d’alcalde, el senyor Xavi Paz, han acompanyat la junta directiva del CN Molins en la inauguració oficial de la nova sala de fitness de la piscina municipal. Després de dues setmanes d’obres i una inversió propera als 70.000€, aquest espai de 340 metres quadrats ha experimentat una transformació espectacular. De fet, es tracta de l’obra més important que ha viscut el gimnàs del club al llarg dels seus gairebé 43 anys d’història.

Tant l’alcalde com el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports van mostrar la seva satisfacció pel resultat de les obres, que han suposat la renovació de totes les màquines de musculació, de bona part dels aparells cardiovasculars i de les manuelles i discos, així com el canvi de terra i la nova imatge de l’espai, pintat amb colors més moderns i nets.

El president del CN Molins, el senyor Jaume Mas, va destacar el suport de l’Ajuntament de Molins de Rei en el finançament de les obres i va recordar que es tracta d’una instal·lació municipal dirigida a tots els molinencs i molinenques. Mas va concloure assegurant que «amb aquesta renovació ens convertim en un dels centres esportius de referència del Baix Llobregat».

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: