Una vintena de nedadors competeixen amb l’objectiu de fer un bon paper i sumar punts per a la Copa Catalana.

Els nedadors infantils i alevins del CN Molins competeixen aquest dissabte en les respectives jornades de lliga. Els esportistes entrenats pel Sergio Lloret es desplaçaran fins a les instal·lacions del CN Vallirana per a disputar la quarta jornada de lliga infantil i la cinquena jornada de lliga aleví. A partir de les 16:00h, una vintena de nedadors i nedadores competiran en les diferents proves amb l’objectiu de millorar les seves marques personals, seguir agafant experiència en competició i sumar els màxims punts possibles pel club de cara a la Copa Catalana que es disputarà al maig.

En aquesta ocasió, les dues nedadores infantils del CN Molins competiran en les proves de 50 i 200 metres lliures, 100 esquena i 100 braça. Per la seva part, els nedadors i nedadores de la categoria aleví competiran en les proves de 400 metres estils, 100 lliures i els relleus de 4×100 papallona.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: