El Casal d’estiu del club arriba al moment més novedós d’aquest estiu: a l’agost i al setembre hi haurà torns oberts. Les inscripcions es poden fer a la recepció del club.

El canvi d’hàbits a les famílies en què les vacances es reparteixen durant els mesos d’estiu ha portat al CN Molins a ampliar el número de setmanes amb Casal per a infants disponible. Els propers torns, a més, coincidiran amb setmanes temàtiques:

(4-8 agost) El circ
(11-14 agost) Planeta Aigua
(18-22 agost) Els aliments
(25-29 agost) L’espectacle; cinema i música
(1-10 setembre) El món animal

Les inscripcions per als propers torns del Casal estan obertes i s’han de fer a la recepció del club. Per a descarregar-vos el full d’inscripció, cliqueu en el següent enllaç.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: