El CN Molins comptarà a partir d’ara amb el servei gratuït de xarxa Wifi per a que els usuaris puguin connectar-se en diferents espais.

Les instal·lacions del CN Molins compten ja amb un servei d’internet Wifi totalment gratuït, amb l’objectiu de facilitar que tots els socis i usuaris del centre puguin fer-ne us i connectar-se a la xarxa a la recepció i a la sala de fitness del club.

A partir d’ara serà més fàcil reunir-se, consultar aparells electrònics i estar al dia del què passa al CN Molins si ens seguiu a través dels canals de comunicació que tenim disponibles: web, Facebook i Twitter. Per a poder fer ús de la xarxa Wifi caldrà una contrassenya que podeu demanar al taulell de recepció. És gratuïta per a tots, i ja està en funcionament.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: