Els dos equips del CN Molins que participaran al I Torneig Internacional Be Waterpolo My Friend d’Andorra al setembre han conegut els seus rivals en aquesta competició.

Del 4 al 8 de setembre, 32 equips de 5 països diferents participaran en aquest nou torneig que reunirà algunes de les joves promeses del waterpolo europeu. Els molinencs nascuts els anys 1998 i 1999 s’enfrontaran a la primera fase al CN Manresa, el Rethymno grec i el Pallaunoto Brescia italià. De la seva banda, els jugadors dels anys 2000 i 2001 s’enfrontaran a l’Avus Aligator d’Hongria, el Leioa Askartza basc i el Latina Pallanuoto italià.

Els dos primers classificats de la fase de grups passaran a quarts de final, mentre que els dos darrers lluitaran per les places del 9 al 16 amb el mateix format de competició.

2000-2001
GRUP A
Avus Aligator (Hongria)
CN Molins (Catalunya)
Leioa Askartza (Euskadi)
Latina Pallanuoto (Itàlia)

1998-1999
GRUP C
Rethymno (Grècia)
CN Molins (Catalunya)
CN Manresa (Catalunya)
Pallaunoto Brescia (Itàlia)

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: