Aquest dissabte 8 de juny els nedadors i nedadores alevins del club participaran al CN Prat en la darrera i última jornada de fons i estils, on disputaran les proves de 400 lliures i 200 estils.

Aquesta jornada és definitiva de cara a la classificació dels nostres representants, ja que les marques que aconsegueixin suposaran la línia de tall per al rànquing classificatori per al proper Campionat de Catalunya que se celebrarà el dies 5, 6 i 7 de juliol a les instal·lacions del CN Terrassa. El cos tècnic del CN Molins espera tant la classificació dels qui encara no ho han aconseguit com la millora de marques personals per a tots els que hi participin.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: