Gairebé totes les categories de la natació del CN Molins competeixen aquest dissabte en diferents proves del calendari oficial català.

Els nedadors i nedadores absoluts, júniors i infantils disputen la 6a jornada de la Lliga Comarcal a partir de les 16.00. Es tracta d’una nova prova preparatòria per a les grans competicions de la temporada que s’acosten en les properes setmanes. Aquesta prova se celebrarà a la piscina Municipal de Molins de Rei.

De la seva banda, els benjamins i prebenjamins competiran al CN Prat en la 5a i 3a jornades de la Lliga Catalana de clubs, respectivament. Els prebenjamins nedaran 50 crol i relleus de 4×25 papallona. Els benjamins, segons edat, nedaran 100 o 200 crol, 100 estils i relleus de 10×50 crol amb nedadors de les tres edats (2003-2004 i 2005). Amb aquesta competició acabarà la temporada de la Lliga Catalana i només quedarà per disputar el Campionat de Catalunya tant en prova individual com en relleus durant el segon i últim cap de setmana de juny, respectivament.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: