La piscina de Molins de Rei va acollir la jornada de rutines del Campionat de sincronitzada amb un alt nivell competitiu

31 nedadores de 5 clubs catalans van competir diumenge a la jornada de rutines del Campionat de Catalunya júnior de natació sincronitzada, organitzat pel CN Molins juntament amb la Federació Catalana de Natació. Una cita que va servir per a veure el gran talent i alt nivell de la competició i algunes de les sirenes que més projecció poden tenir en un futur. Durant tot el matí es van poder veure a les nedadores competir en l’apartat de duets i solos, on el CN Kallípolis i CN Granollers van destacar sobre el CN Sabadell, el CN Tàrraco i l’AE Sincro de Mataró, tot i que val a dir que els dos primers eren els clubs que més nedadores aportaven.

En solos, Itziar Sánchez-Guardomino, del CN Kallípolis va aconseguir la primera posició mentre que la seva companya d’equip, Georgina Viladot va quedar tercera. La segona plaça va ser per a Ariadna Ariso del CN Granollers. En duets, les dues sirenes del Kallípolis que van pujar al podí en solos, van erigir-se campiones. La segona posició va ser per Ariadna Ariso i Lidia Vigara i la tercera plaça del calaix per a Natàlia de la Nuez i Èlia Calvo, totes quatre nedadores del CN Granollers. El club del Vallès Oriental va ser el primer classificat en la categoria d’equips, seguit a la segona posició pel Kallípolis i el CN Sabadell a la tercera.

En aquest enllaç de la web de la Federació Catalana de Natació hi apareix tota la informació referent al Campionat júnior de sincronitzada de rutines celebrat a la piscina del Molins de Rei per segon any consecutiu.

Comments are closed.

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: