La piscina de Molins de Rei va acollir la jornada de rutines del Campionat de sincronitzada amb un alt nivell competitiu

31 nedadores de 5 clubs catalans van competir diumenge a la jornada de rutines del Campionat de Catalunya júnior de natació sincronitzada, organitzat pel CN Molins juntament amb la Federació Catalana de Natació. Una cita que va servir per a veure el gran talent i alt nivell de la competició i algunes de les sirenes que més projecció poden tenir en un futur. Durant tot el matí es van poder veure a les nedadores competir en l’apartat de duets i solos, on el CN Kallípolis i CN Granollers van destacar sobre el CN Sabadell, el CN Tàrraco i l’AE Sincro de Mataró, tot i que val a dir que els dos primers eren els clubs que més nedadores aportaven.

En solos, Itziar Sánchez-Guardomino, del CN Kallípolis va aconseguir la primera posició mentre que la seva companya d’equip, Georgina Viladot va quedar tercera. La segona plaça va ser per a Ariadna Ariso del CN Granollers. En duets, les dues sirenes del Kallípolis que van pujar al podí en solos, van erigir-se campiones. La segona posició va ser per Ariadna Ariso i Lidia Vigara i la tercera plaça del calaix per a Natàlia de la Nuez i Èlia Calvo, totes quatre nedadores del CN Granollers. El club del Vallès Oriental va ser el primer classificat en la categoria d’equips, seguit a la segona posició pel Kallípolis i el CN Sabadell a la tercera.

En aquest enllaç de la web de la Federació Catalana de Natació hi apareix tota la informació referent al Campionat júnior de sincronitzada de rutines celebrat a la piscina del Molins de Rei per segon any consecutiu.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…