El CN Molins torna a sumar-se a les activitats solidàries de La Marató de TV3 per recaptar fons per lluitar contra les malalties infeccioses.

El dilluns 11 i el dimarts 12 de desembre, el CN Molins organitza tres activitats dirigides solidàries que serviran per recollir donatius per La Marató de TV3. Per a poder-hi participar, s’haurà de pagar un mínim de 5 euros, que es destinaran íntegrament a la iniciativa

DILLUNS 11
9.30h Body Pump
19.30h Zumba

DIMARTS 12
19.30h Cycling especial

Tots els participants rebran diversos obsequis, entre ells un regal de la marca Best Protein.

Les malalties infeccioses són la causa d’1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública. Estan causades per microorganismes patògens (bacteris, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: