Després de les festes de Nadal, els més petits del club tornen a endollar-se a la Lliga Catalana de natació. La cita tindrà lloc aquest dissabte 28 de gener a les instal·lacions del CN Prat de Llobregat.

L’equip prebenjamí de natació (2009-2008) competirà a la 2a jornada de la Lliga Catalana. En aquest cas, els esportistes entrenats per la Judit Herrero disputaran la prova individual de 25 metres i la prova de relleus de 4×25 esquena. Els nedadors i nedadores de l’any gran prebenjamí, entrenats per en Marc Prat, participaran en les proves individuals de 50 metres esquena, 50 metres papallona i a la prova de relleus dels 4 x 50 braça mixte.

Per a l’equip benjamí (2007-2006) ja serà el torn de la 4a jornada de Lliga Catalana, en què repetiran les proves nedades en la 1a jornada de Lliga amb l’objectiu de millorar les marques i la tècnica d’estil. Els esportistes de la Marta Escudero competiran en les proves de 100 metres lliures, 50 metres i 100 metres braça i en la prova de relleus del 4×50 papallona per sexe.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: