Un total de 17 esportistes del club nascuts entre els anys 2005 i 2008 comencen aquest dilluns un ‘stage’ de pretemporada de 3 dies a la casa de colònies El Collell a la Garrotxa.

Les seccions de natació i waterpolo faran, per primera vegada, una concentració conjunta de pretemporada amb l’objectiu de crear nous vincles entre els esportistes del CN Molins, així com fomentar el treball en equip i fer pinya. Els entrenadors Marta Escudero i Marc Prat seran els tècnics que estaran amb els nois i noies del 5 al 7 de setembre.

Durant aquest 3 dies, s’alternaran els entrenaments de natació amb altres activitats lúdiques com els parcs d’aventura amb tirolines i ponts tibetans, karts amb pedals, decatló, làser tac, visites a la granja, jocs de nit, etc. El repte és fer tot tipus d’activitats que facilitin valors com el respecte, la convivència i el treball en equip.

La casa de colònies El Collell està situada en un entorn privilegiat amb 150 hectàrees de natura entre la Garrotxa i el Pla de l’Estany.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: