Un total de 17 esportistes del club nascuts entre els anys 2005 i 2008 comencen aquest dilluns un ‘stage’ de pretemporada de 3 dies a la casa de colònies El Collell a la Garrotxa.

Les seccions de natació i waterpolo faran, per primera vegada, una concentració conjunta de pretemporada amb l’objectiu de crear nous vincles entre els esportistes del CN Molins, així com fomentar el treball en equip i fer pinya. Els entrenadors Marta Escudero i Marc Prat seran els tècnics que estaran amb els nois i noies del 5 al 7 de setembre.

Durant aquest 3 dies, s’alternaran els entrenaments de natació amb altres activitats lúdiques com els parcs d’aventura amb tirolines i ponts tibetans, karts amb pedals, decatló, làser tac, visites a la granja, jocs de nit, etc. El repte és fer tot tipus d’activitats que facilitin valors com el respecte, la convivència i el treball en equip.

La casa de colònies El Collell està situada en un entorn privilegiat amb 150 hectàrees de natura entre la Garrotxa i el Pla de l’Estany.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…