Els equips infantil mixte i cadet de waterpolo del CN Molins han participat al prestigiós torneig internacional Be Water My Friend en què han assolit la 9a i la 15a posicions, respectivament.

Conjunts de tot Europa han competit a la tercera edició del torneig Be Water My Friend, disputat del 30 d’agost al 5 de setembre a Lloret de Mar. Dos equips del CN Molins hi han tornat a participar, assolint bons resultats, especialment en la categoria infantil. Els nois i noies entrenats per en David Alled han acabat en 9a posició d’un total de 21 participants de Catalunya, Espanya, Itàlia, Croàcia, Anglaterra, Escòcia i Hongria.

De la seva part, els cadets de Xavi Pajuelo han finalitzat en 15a plaça de 20 equips. L’única victòria davant el WP Múrcia a la primera fase va limitar les opcions molinenques a lluitar per posicions més elevades. Amb tot, el més important en aquest prematur torneig d’inici de temporada era tornar a les piscines després de les vacances estiuenques i viure una experiència única.

En aquest enllaç hi podeu trobar tots els resultats de la competició.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: