Les nedadores del Club Natació Molins de Rei s’han classificat aquest cap de setmana per a participar als Campionats d’Espanya d’hivern en les proves de 100 braça i 400 lliures.
Palma de Mallorca les espera. Dues de les nedadores del club van aconseguir dissabte la classificació per als Campionats d’Espanya d’hivern que es disputaran a la capital balear del 28 de febrer al 3 de març. Amb un temps d’1.18.45, la Blanca Cortés va fer-se amb la mínima en els 100 braça a la 3a jornada de la Lliga Comarcal infantil i júnior celebrada dissabte al CN Martorell. De la seva banda, la Laia Albuixech va classificar-se pels estatals en els 400 lliures, amb un temps de 4.50.79. Aquestes marques també les acrediten per a participar als Campionats d’Espanya d’estiu en què també nedaran els 200 estils (Blanca) i els 200 papallona (Laia).
En aquesta mateixa competició celebrada a Martorell, els nostres nedadors van mostrar un gran nivell competitiu. A més de millorar marques personals de tot el grup, cal destacar el bon paper d’en Roger Román en totes les proves en què va nedar (100 braça, 100 papallona i 100 lliures) i de la Júlia Cortés en els 100 esquena.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: