Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
La Blanca Cortés i la Laia Albuixech fan les mínimes | Club Natació Molins de Rei

Les nedadores del Club Natació Molins de Rei s’han classificat aquest cap de setmana per a participar als Campionats d’Espanya d’hivern en les proves de 100 braça i 400 lliures.
Palma de Mallorca les espera. Dues de les nedadores del club van aconseguir dissabte la classificació per als Campionats d’Espanya d’hivern que es disputaran a la capital balear del 28 de febrer al 3 de març. Amb un temps d’1.18.45, la Blanca Cortés va fer-se amb la mínima en els 100 braça a la 3a jornada de la Lliga Comarcal infantil i júnior celebrada dissabte al CN Martorell. De la seva banda, la Laia Albuixech va classificar-se pels estatals en els 400 lliures, amb un temps de 4.50.79. Aquestes marques també les acrediten per a participar als Campionats d’Espanya d’estiu en què també nedaran els 200 estils (Blanca) i els 200 papallona (Laia).
En aquesta mateixa competició celebrada a Martorell, els nostres nedadors van mostrar un gran nivell competitiu. A més de millorar marques personals de tot el grup, cal destacar el bon paper d’en Roger Román en totes les proves en què va nedar (100 braça, 100 papallona i 100 lliures) i de la Júlia Cortés en els 100 esquena.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…