El millor waterpolo espanyol arriba al CN Molins. Dos dels equips de la màxima categoria espanyola disputaran els seus partits com a local a la piscina municipal de Molins de Rei.

Els recent ascendits CN Rubí i CN Sant Feliu han escollit la piscina olímpica de Molins de Rei per als seus partits de Divisió d’Honor espanyola. Aquests dos clubs no disposen de piscines reglamentàries per a la màxima categoria del waterpolo estatal, així que han optat per la instal·lació molinenca.

Es tracta d’una oportunitat única de gaudir dels millors equips del panorama espanyol a Molins de Rei. Entre ells hi haurà el campió d’Europa de l’any 2014, el CN Atlètic-Barceloneta, així com altres club històrics del waterpolo europeu com el CN Barcelona o el CN Catalunya.

La primera oportunitat de gaudir de la Divisió d’Honor masculina serà aquest cap de setmana. Dissabte a les 16h, el CN Sant Feliu rebrà el CN Sabadell. La propera setmana serà el torn del CN Rubí, que s’estrenarà amb el CN Catalunya a la municipal de Molins de Rei.

Per a veure el calendari complet de la competició, cliqueu aquí.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: