El CN Molins Sintagmia rep el CN Catalunya aquest dissabte a les 18h a la Piscina Municipal amb el repte de tornar al camí de la victòria.

Si el conjunt molinenc aspira a continuar lluitant per la permanència a la màxima categoria del waterpolo espanyol ha d’aconseguir un mínim de dues victòries en el que resta de temporada. Un repte difícil però no impossible. El primer pas seria imposar-se al CN Catalunya, rival d’aquesta la 16a jornada de Lliga.

Els barcelonins són desens a la classificació, sumant 9 punts que els allunyen de la zona més perillosa de la taula. Amb tot, els de Gràcia s’han mostrat molt irregulars aquesta campanya i són un dels pocs conjunts assequibles per al CN Molins Sintagmia. Els de Sergi Pedrerol han de reforçar l’aspecte defensiu, especialment davant jugadors com el boia Alejandro Idarraga, màxim golejador del CN Catalunya, o l’esquerrà Bader Nasser.

L’equip molinenc confia en una gran assistència de públic a la Piscina Municipal de Molins de Rei aquest dissabte a les 18h per animar en un dels enfrontaments més igualats que s’esperen fins a finals de campanya.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…