La Piscina Municipal de Molins de Rei acollirà els dies 27 i 28 de desembre una nova edició del Torneig Christmas Cup en categoria benjamina.

Un total de 24 equips de Catalunya, l’Aragó i el País Valencià participaran en un torneig que ja s’ha convertit en una referència del waterpolo formatiu. El CN Molins s’encarrega de l’organització d’aquest esdeveniment, en col·laboració amb la Federació Catalana de Natació i l’empresa Turbo. Durant els dies 27 i 28 de desembre, la instal·lació tindrà algunes restriccions d’ús per als socis i sòcies.

A més, el CN Molins participarà amb l’equip aleví masculí i femení a l’edició de la Christmas Cup que se celebrarà a les instal·lacions del CN Sabadell.

En aquest enllaç de la pàgina web de la Federació Catalana de Natació hi podreu seguir els resultats actualitzats de la competició.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: