Després d’unes setmanes sense competició oficial, els nedadors benjamins i prebenjamins del club disputaran aquest dissabte una nova jornada de la Lliga Catalana.

El CN Prat acollirà dissabte a partir de les 16 hores la quarta jornada de la Lliga Catalana benjamina i la segona de la Lliga prebenjamina. En el cas dels benjamins, entrenats per en Sergi Sánchez i la Lídia Calomardo, les proves que nedaran són, depenent de l’edat, els 50 o 100 papallona, els 50 o 100 esquena i els relleus de 50 lliures. El seu objectiu és millorar marques personals.

De la seva banda, els prebenjamins, entrenats per la Marta Escudero, afronten la seva segona competició en sistema contrarrellotge nedant les proves de 25 esquena a nivell individual i 25 braça en equips de relleus. El repte dels més petits és anar agafant confiança i experiència de cara a la competició amb arbitratge. Com a club, l’objectiu és millorar posicions en el rànquing català.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: