Aquest diumenge, el solàrium del club ha estat l’escenari de la sessió d’activitats dirigides preparada especialment per col·laborar amb La Marató de TV3.

El CN Molins ha estat una de les milers d’entitats de Catalunya que ha participat activament en La Marató de TV3 d’aquest any, dedicada a les malalties neurodegeneratives. Diumenge al matí es van obrir les portes de la instal·lació a tots els molinencs i molinenques que van poder fer una petita donació i participar a la sessió d’activitats dirigides preparada per algunes de les nostres monitores.

Agraïm a tots els participants les seves aportacions i la col·laboració dels treballadors del club en aquesta causa solidària. Us deixem algunes fotografies de l’acte.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: