El CN Molins llança els seus Casals d’Estiu per a infants nascuts entre els anys 2005 i 2013. A més, per primer cop, presentem el Casal de Dansa.

Del 26 de juny al 4 d’agost, els Casals d’Estiu del CN Molins seran protagonistes de les vacances dels escolars de Molins de Rei i rodalies. Esports, jocs, tallers i molta diversió en uns campaments d’estiu que s’han consolidat com la millor alternativa per als més joves. Cada setmana es faran sortides lúdiques i/o esportives per a què els participants gaudeixin de noves experiències.

Una de les grans novetats d’enguany és que es farà el primer Casal de Dansa, per a infants dels anys 2003 a 2008, i en què es treballaran els diferents estils de dansa, pilates, estiraments, piscina i treballs manuals. Aquesta nova activitat es realitzarà durant els torns del 3 al 7 de juliol i del 10 al 14 de juliol.

La Nit del Casal, en què es dormirà a la instal·lació, serà el 21 de juliol i està oberta a tots els torns. Aquells que no estiguin en el torn en curs hauran de pagar un suplement de 5 €.

Les inscripcions per a socis ja estan obertes i per als no socis ho faran el proper dimarts 2 de maig. Per a completar-les, els interessats han de portar el full emplenat amb fotografia, fotocòpia del llibre de vacunes i la targeta sanitària. A més, el CN Molins ofereix diferents tipus de descompte per a germans, reserves de més d’un torn i inscripcions amb antel·lació.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…