El CN Molins llança els seus Casals d’Estiu per a infants nascuts entre els anys 2005 i 2013. A més, per primer cop, presentem el Casal de Dansa.

Del 26 de juny al 4 d’agost, els Casals d’Estiu del CN Molins seran protagonistes de les vacances dels escolars de Molins de Rei i rodalies. Esports, jocs, tallers i molta diversió en uns campaments d’estiu que s’han consolidat com la millor alternativa per als més joves. Cada setmana es faran sortides lúdiques i/o esportives per a què els participants gaudeixin de noves experiències.

Una de les grans novetats d’enguany és que es farà el primer Casal de Dansa, per a infants dels anys 2003 a 2008, i en què es treballaran els diferents estils de dansa, pilates, estiraments, piscina i treballs manuals. Aquesta nova activitat es realitzarà durant els torns del 3 al 7 de juliol i del 10 al 14 de juliol.

La Nit del Casal, en què es dormirà a la instal·lació, serà el 21 de juliol i està oberta a tots els torns. Aquells que no estiguin en el torn en curs hauran de pagar un suplement de 5 €.

Les inscripcions per a socis ja estan obertes i per als no socis ho faran el proper dimarts 2 de maig. Per a completar-les, els interessats han de portar el full emplenat amb fotografia, fotocòpia del llibre de vacunes i la targeta sanitària. A més, el CN Molins ofereix diferents tipus de descompte per a germans, reserves de més d’un torn i inscripcions amb antel·lació.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: