50 nedadors i nedadores del CN Molins participaran aquest dissabte en la seva primera competició oficial de la temporada.

La primera jornada de la Lliga per Equips suposarà l’estrena dels equips pre-benjamí i benjamí en aquesta temporada 2015-2016. Cinc clubs del Baix Llobregat participaran en aquesta competició a les instal·lacions del CN Molins. A les jornades de Lliga per Equips l’objectiu és competir i lluitar en cada prova per puntuar els màxims punts possibles per a cada equip. No hi ha cronometratge i es fa servir un sistema de puntuació especial segons l’ordre d’arribada: el primer classificat obté 4 punts, el segon 3 punts, el tercer 2 punts i la resta suma 1 punt per al seu equip.

Per als pre-benjamins serà la seva primera competició oficial i disputaran les proves de 16×20 peus de crol forma de fletxa i 16×20 lliures. L’equip benjamí competirà en proves de 16×40 peus/nedant esquena i 16×40 lliures en el cas dels nedadors i nedadores de l’any 2006.

Com la competició l’organitza el club, els esportistes benjamins de l’any 2005 faran de padrins i padrines de cada equip i seran responsables d’anar sumant els punts dels equips que representen.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…