Els nedadors i nedadores benjamins i prebenjamins competeixen a la Lliga Catalana aquest dissabte a partir de les 16:00 a la piscina del CN Martorell.

Amb l’objectiu de rebaixar les marques de les anteriors lligues i de mantenir l’equip en els primers llocs de la classificació general catalana, els nedadors i nedadores de l’any 2007 entrenats per la Dolors Pradell nedaran 25 esquena i els relleus de 4×25 braça mixtes.

D’altra banda, els benjamins entrenats per en Leo González i la Marta Escudero disputaran les proves de 50 papallona i 50 esquena en el cas dels nedadors i nedadores de l’any 2006 i el masculí de l’any 2005. Les proves de 100 papallona i 100 esquena les nedaran les noies del 2005 i els nois del 2004. Aquesta vegada els relleus seran de 4×50 lliures per l’any 2006 i de 6×50 lliures conjunt pels anys 2005 i 2004.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: