La secció de natació del CN Molins tindrà una agenda ben plena aquest cap de setmana, participant en dos tornejos ben atractius.

Un total de 13 nedadors i nedadores prebenjamins i benjamins del CN Molins participaran per tercer any consecutiu en el XXXI Trofeu Ciutat d’Eivissa a la piscina Municipal d’Es Viver (25 metres). De divendres a diumenge, els esportistes viuran l’experiència de competir fora de casa i gaudiran d’un cap de setmana ple d’activitats, convivència, competició i equip. L’expedició estarà capitanejada per l’entrenadora Marta Escudero.

Les sessions de competició del torneig seran dissabte tarda (16:30h) i diumenge al matí (10:00h) i les proves que es nedaran seran de 50 metres de cada estil. Cada participant podrà nedar un màxim de 3 proves individuals i les respectives proves de relleus.

D’altra banda, els nedadors i nedadores alevins del Club, entrenats pel Sergio Lloret i el Roger Román, participaran en el tradicional Trofeu Sant Jordi que organitza el CE Mediterrani. La seva piscina olímpica acull nombrosos esportistes amb ganes de competir i buscar les primeres sensacions en piscina llarga. En el Trofeu, cada nedador inscrit podrà nedar una prova de 100 metres.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: