L’equip aleví de natació del CN Molins s’estrena a Igualada aquest dissabte en la primera competició oficial de la temporada.

Igualada serà la seu de la primera jornada de la Lliga Catalana per a l’equip aleví de natació del Club. Després de la pretemporada, els 16 esportistes entrenats pel Sergio Lloret competiran en les proves individuals de 200 metres estils, 100 metres esquena i en la prova de relleus de 4×50 metres lliures.

L’objectiu d’aquesta primera jornada de Lliga Catalana és tornar a agafar el ritme de competicions i millorar tant en les marques com a nivell tècnic.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: