El primer equip de waterpolo disputa el primer dels tres últims partits per salvar la categoria. Els molinencs viatgen a Bilbao per enfrontar-se a l’Askartza, equip que també busca assegurar-se la permanència. En natació, el club participarà en dues competicions aquest cap de setmana.

El CN Molins buscarà la tercera victòria de la temporada a domicili a la complicada piscina de l’Askartza, 8è classificat i amb només quatre punts més que els de Sergi Pedrerol. Serà la primera de les tres finals que esperen als vilatans, situats a dos punts del descens i a l’espera dels dos enfrontaments de la setmana que ve contra els poderosos equips canaris. Un bon resultat a Biscaia donaria molta moral i oxigen al conjunt molinenc de cara a aquests dos darrers duels del 20 i 21 d’abril.
En natació, doble compromís per als nostres nedadors. Els alevins, infantils, júniors i absoluts participaran al Trofeu Gavarra, a les instal·lacions de Can Millars del CN Cornellà. De la seva banda, els més menuts prendran part a la prova de nivell a la piscina Sant Jordi de Barcelona.
A més d’aquests esdeveniments, el cap de setmana esportiu del club també ens deixarà aquests altres compromisos de les seccions del club que podeu veure a Calendari.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: