Aquest cap de setmana, els nedadors infantils, júniors i absoluts del CN Molins han començat a competir oficialment. Ha estat a la primera jornada de fons i estils.

El CN Sant Feliu va ser la seu dissabte de la primera jornada de fons i estils en què hi van prendre part 14 esportistes del club; els nois van competir en els 1.500 lliures i els 400 estils, mentre que les noies van nedar les proves de 800 lliures i 400 estils. L’entrenadora Dolors Pradell valora positivament els primers resultats de la temporada.

D’altra banda, la Federació Catalana de Natació ha engegat de nou les sessions de tecnificació de natació. El nedador del club Pol Prat (any 2001) ha estat convocat el proper 26 d’octubre a la sessió d’entrenament dins el programa de seguiment aleví que es farà a la Piscina Sant Jordi.

La propera competició de natació serà el proper 19 d’octubre amb l’equip aleví de natació, entrenat aquest any per en Sergio Lloret que s’ha incorporat a l’equip tècnic de la secció. Els nedadors i nedadores alevins disputaran a Viladecans la primera jornada de Lliga Catalana. I els prebenjamins i benjamins començaran el 26 d’octubre amb la disputa de la primera jornada d’equips al Club Natació Sant Feliu.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: