Dijous van començar els entrenaments les nostres sirenes del club. Enguany la secció comptarà amb dos grups de nenes; en total, una vintena d’esportistes que també representaran el CN Molins en competicions oficials.

Una de les principals novetats de la temporada és l’arribada d’una nova entrenadora, la Isabel Toll, que se sumarà a l’equip tècnic format per la monitora de ballet Gemma Samsò i els ajudant de natació, Mireia Ramoneda i Enric Rodríguez. La vintena d’esportistes nascudes a partir del 2002 competiran en les categories aleví i benjamí.

En total, les nedadores del club entrenaran 5 hores i mitja setmanals i participaran en competicions oficials de la Federació Catalana de Natació. Els objectius de la secció són que les nenes aprenguin a treballar en equip, gaudeixin de l’esport, aprenguin a guanyar i perdre i que facin un gran salt tècnic i físic durant els propers mesos.

El proper dia 19, coincidint amb el Sopar de l’Esportista, es farà la presentació de tots els equips de competició amb la fotografia oficial de la temporada. Allà podreu conèixer l’equip de sirenes del CN Molins.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…