Bon paper de la secció de sincronitzada que va aconseguir quedar en segona i cinquena posició al Campionat d’Escoles de Catalunya.

Els dos equips de competició de natació sincronitzada del CN Molins van reivindicar-se a les piscines Picornell de Barcelona on van fer valer l’esforç i una gran execucció de les coreografies amb què participàven al Campionat d’Escoles de Catalunya. L’equip benjamí va quedar subcampió i va pujar al segon calaix del podi mentre que les nedadores alevines van aconseguir la cinquena plaça.

Grans resultats i satisfacció tant del cos tècnic com de les nedadores que són conscients que aquest és el camí a seguir. L’objectiu ara és seguir treballant fort de cara a les properes fites.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: