Els nedadors i nedadores del CN Molins estrenaran competició de la temporada 2017-18 a la 74a Travessia a l’Estany de Banyoles.

Com ja es tradició, el tercer diumenge del mes de setembre, el Club Natació Banyoles organitza des de fa 74 anys la Travessia a l’Estany de Banyoles. Aquesta prova que està inclosa al calendari de proves de la Federació Catalana de Natació i que està controlada pel Col·legi Català d’Àrbitres, aplega a més de 2.000 esportistes cada any a la gran festa de la natació catalana que dona el tret de sortida a la temporada de natació.

En aquesta ocasió, 15 esportistes del CN Molins creuaran l’estany en les diferents travessies. A les 10:30h, els nedadors i nedadores dels anys 2005 i 2006 participaran en la travessia Menors, en què la distància es de 1.000 metres. 30 minuts més tard, els més petits (nascuts al 2007) creuaran l’estany nedant els 400 metres que té d’amplada arribant a la gespa del CN Banyoles. Per finalitzar, a les 12:00 i 12:30h es faran les travessies generals femenina i masculina, en què els nedadors i nedadores creuaran de punta a punta l’estany (2.115 metres).

L’entrega de premis se celebrarà a la gespa del Club a partir de les 14h. El dia continuarà amb un picnic al Parc de la Draga on esportistes i familiars gaudiran de l’ambient festiu i dels paisatges del voltant de l’Estany de Banyoles.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: