El primer equip del CN Molins va caure a la piscina d’un dels candidats a l’ascens, un Waterpolo Sevilla que va imposar-se per un clar 8-5.

Guanyar lluny de Molins de Rei encara es resisteix a l’absolut de waterpolo en aquest inici de campionat. El duel contra els sevillans es preveia complicat i així va ser. Tot i que la igualtat va regnar en els primers compassos de l’enfrontament, a partir del segon parcial les diferències a l’electrònic es van anar augmentant. Només a la recta final del partit, els molinencs van aconseguir escurçar distàncies fins el 8-5 final. Dissabte vinent, els nois de Sergi Pedrerol tenen un duel important; serà a la piscina municipal davant el Madrid Moscardó.

Sí que van sumar una nova victòria els juvenils, que van superar el Vallirana per un clar 15-4. També van guanyar els seus partits els equips aleví contra l’Horta femení (16-1) i els benjamins en el seu doble enfrontament del cap de setmana. Per contra, el cadet va caure davant el Rubí (14-4) i l’infantil amb el Montjuïc (5-17).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: