El CN Molins torna a col·laborar un any més amb ‘La Marató de TV3’. En aquesta ocasió, els socis i usuaris podran comprar la xapa solidària des de 3€.

Fins el 13 de desembre es podran adquirir les xapes solidàries de ‘La Marató de TV3’ per un preu mínim de 3€. Tots els beneficis d’aquesta iniciativa es destinaran íntegrament a aquest programa solidari que enguany es farà el 14 de desembre i que estarà destinat a les malalties del cor una de les principals causes de mort al món.

Dins de les activitats que organitzarà el CN Molins també hi haurà una setmana especial de classes dirigides en què tots els assistents hauran de portar la xapa solidària. El dimecres 3 de desembre, serà obligatori entrar a les activitats dirigides amb la xapa. Aquesta iniciativa està oberta als socis i sòcies i a totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb ‘La Marató de TV3’.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: