El CN Molins ha estrenat en les darreres setmanes nou material per la sala de pes lliure amb elements de la prestigiosa marca Matrix.

Els usuaris de la sala de fitness del CN Molins tenen més motius de celebració amb l’entrada del nou any. En les darreres setmanes s’ha renovat gairebé tot el material de la zona de pesos lliures. A més de la nova màquina per treballar els bessons, el gimnàs del Club incorpora nous elements de la marca Matrix, una de les més importants del sector.

La millora de qualitat del material general es veu reflectida, per exemple, en l’ajuda de les barres per fer les primeres repeticions i que serveix per prevenir males postures i lesions.

Les noves màquines que han arribat a la sala de fitness del CN Molins són:

• Joc manuelles cromades d’1 a 10 quilos
• Joc manuelles cautxú de 6 a 32 quilos
• Banc per treballar:
– Biceps
– Espatlla
– Press banca (pit)
– Press banca inclinat (pit)
– Press banca declinat (pit)
• 4 bancs inclinats i reclinats per treballar amb manuelles
• Gàbia per esquat
• Multipower

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: