El primer equip absolut de waterpolo va emportar-se una victòria i una derrota en els dos partits disputats a les Illes Canàries.
El primer equip absolut de waterpolo tenia un desplaçament doblement complicat a les Illes Canàries. Dissabte al migdia s’enfrontava al Metropole a Gran Canària i diumenge al líder, l’Echeyde de Tenerife. Els homes de Sergi Pedrerol van guanyar el primer duel per 8-10 i en el segon van caure per 13-8 després d’haver fet un gran inici de partit. El balanç és molt positiu, perquè sent l’equip que menys enfrontaments ha disputat de la Primera Divisió ja ocupa la 8a posició a la taula.

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: