El primer equip de waterpolo del CN Molins és un dels nominats als Premis Esport 2016 atorgats per l’Ajuntament de Molins de Rei. L’acte de lliurament serà el proper 2 de desembre.

La 5a edició dels Premis Esport tindrà protagonisme del CN Molins. Els guardons que reconeixen els èxits dels esportistes i entitats de Molins de Rei han nominat el nostre absolut de waterpolo en la categoria d’equip masculí. Els altres finalistes són l’equip amateur del Club Tennis Taula At. Molins i l’equip de Jocs de Sèrie de la Secció Billar Foment.

L’entrega de guardons se celebrarà el divendres 2 de desembre a les 20h al Teatre de La Peni. El jurat valora els mèrits dels esportistes molinencs o aquelles aportacions de l’esport a d’altres àmbits socials dins la Vila. El guanyador final se sabrà el mateix dia de la celebració de l’acte.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: