Aquest dissabte comença la temporada 2014-2015 de la Primera Divisió espanyola de waterpolo. El CN Molins s’estrena a la piscina del recent ascendit WP Túria.

Amb un equip renovat amb cinc cares noves i la pujada de jugadors de la cantera, el CN Molins engega el repte d’una nova temporada amb un desplaçament que es presenta complicat a València (dissabte, 17:00). El WP Túria és un dels equips que ha pujat a la Primera Divisió espanyola aquesta temporada. Tot i això, compta amb jugadors experimentats que de ben segur no posaran les coses fàcils als molinencs.

El conjunt entrenat per en Sergi Pedrerol ha tingut un mes de pretemporada en què ha pogut anar acoplant els nous fitxatges amb els jugadors més veterans de la plantilla. L’objectiu de la campanya és acabar a la zona tranquila de classificació.

En aquest primer desplaçament de la temporada, els equips infantil i cadet del club també viatjaran a València per disputar entrenaments previs al partit amb les categories inferiors del Túria i poder animar l’absolut del CN Molins.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…