L’equip absolut de waterpolo del CN Molins engega la temporada 2015-2016 aquest dissabte a les 18h davant el recent ascendit Dos Hermanas.

Els nois entrenats per en Sergi Pedrerol comencen la Lliga amb el conjunt sevillà, que acaba de pujar a la Primera Divisió espanyola. Els molinencs s’han reforçat amb jugadors provinents de la Divisió d’Honor, com l’Edgar Angelats, que torna després d’una campanya al CN Catalunya i l’Èric Fernández, del CN Sant Andreu. També han arribat en Marc Salvador, del CN Terrassa i el porter Max Vernet del CN Rubí, dues joves promeses que reforçaran el bloc de les passades temporades. Tornen al club l’Aleix Castillo (CN Vallirana) i els germans Contreras, l’Axel i el Marc provinents del CN Barcelona i el CE Mediterrani.

Després d’una pretemporada en què l’equip ha donat mostres de tenir un bon potencial, la primera prova de foc serà aquest dissabte a les 18h a la municipal davant l’equip andalús. Tot i ser un recent ascendit, el CW Dos Hermanas va ser el campió de la Segona Divisió espanyola la passada temporada, d’aquí que el CN Molins no vulgui refiar-se.

El mateix dissabte, la municipal serà l’escenari de dos partits de Divisió d’Honor: a les 12.45h juguen el Sant Feliu i el Terrassa i a les 16h el CN Rubí i el CN Sabadell.

 

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…