Diumenge va finalitzar el II Torneig Internacional Vila de Molins de Rei de waterpolo juvenil en què els amfitrions van aconseguir la segona posició final.

L’Agoura estatunidenc va proclamar-se aquest cap de setmana campió del Torneig Internacional després de superar a la final el CN Molins per 9 – 7. Amb aquest enfrontament es tancaven dues jornades de waterpolo juvenil a la piscina municipal on es va poder veure un bon nivell tot i estar ja a les acaballes de la temporada. La competició, organitzada pel CN Molins de Rei i l’empresa Gaudium Sports en col·laboració amb l’Ajuntament de la Vila, també va servir per promocionar el Mundial de Natació Barcelona 2013 entre tots els clubs participants.

La final, que va estar igualada a l’inici però que es va acabar decantant pel cantó nordamericà després de la represa, va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde, el senyor Xavi Paz, el president d’honor del CN Molins, el senyor Joan Janés, la responsable de promoció del Mundial de Natació Barcelona 2013, la senyora Mar Sanromà, i diversos membres de la junta directiva del club.

Aquests van ser els resultats i la classificació final:

DISSABTE
Greenwich 11- Granollers 8
Granollers 9 – Molins 13
Molins 6 – Greenwich 13

DIUMENGE
Greenwich 8 – Agoura 11
Molins 9 – Granollers 5
Greenwich 10 – Granollers 6
Agoura 9 – Molins 7

1r- Agoura
2n- CN Molins
3r- Greenwich
4t- CN Granollers

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: