Aquest dissabte 10 de setembre, la secció de triatló del Club organitza amb el suport de l’Ajuntament de Molins de Rei i la Federació Catalana de Triatló la 10a edició de l’Aquatló.

Aquesta prova esportiva que consisteix en completar dues parts de cursa a peu intercalades amb una de natació té com a objectiu principal difondre l’esport entre el jovent i engrescar-lo a competir en les tres disciplines del triatló: natació, ciclisme i cursa. L’Aquatló va comptar en la passada edició amb 118 competidors d’arreu de la geografia catalana entre els 6 i 16 anys i es va celebrar dins de l’Esportíssim molinenc. És una aposta per la pràctica d’un esport multidisciplinar, que busca l’aprenentatge de valors i, de pas, també té la intenció de promoure la pedrera de la secció de triatló del club.

Per a aquest Aquatló, els participants es repartiran en sis categories, amb distàncies diferents segons l’edat. La cursa es realitzarà en un circuit tancat que recorrerà els voltants de les instal·lacions del CN Molins i el camp de futbol. La part de natació es desenvoluparà a la piscina del club. El mini pre-benjamí (2010-11) serà mixte i haurà de córrer 50 metres, nedar-ne 10 i tornar a córrer 50 metres més. El pre-benjamí (2008-09) també competirà en mixte i haurà de córrer dues tandes de 100 metres i nedar-ne 25. A partir dels benjamins ja hi haurà dues categories segons el gènere dels competidors. Tant els triatletes masculins com les femenines hauran de completar una volta al circuit, nedar 50 metres i córrer una altra volta. Pels alevins (2004-06) seran dues voltes, nedar 100 metres i córrer una volta. Els infantils (2002-2003) completaran dues voltes, nedaran 100 metres i acabaran amb una volta més al circuit. I per últim, els cadets (2000-01) hauran de córrer tres voltes al circuit, nedar 200 metres i finalitzar la seva competició amb una volta al traçat.

Aquesta prova no es podria celebrar sense la col·laboració dels patrocinadors principals: Font Vella, Danone, Condis i Intempèrie.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…