Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 273

Notice: Undefined variable: organic in /var/www/vhost/cnmolins.cat/home/html/wp-content/plugins/monit.php on line 298
L’Èlia Badosa baixa temps al Campionat d’Espanya | Club Natació Molins de Rei

La nedadora del CN Molins ha participat al Campionat d’Espanya de natació infantil i júnior que s’ha celebrat a la ciutat asturiana de Gijón.

Bon paper de la nedadora molinenca a una de les cites més importants del calendari espanyol. De les tres proves en què hi ha participat de la categoria infantil (anys 2002 i 2003), el resultat més destacat és en els 200 metres lliures, on ha aconseguit la seva millor marca personal (2:15.30), acabant en la 51a posició final. En els 50 lliures, l’Èlia Badosa ha estat 40a amb un temps de 28.97, mentre que en els 400 lliures, ha finalitzat 57a (4:47.58).

Per a l’Èlia, que ha estat acompanyada a Gijón per l’entrenador Sergio Lloret, aquesta ha estat una experiència molt positiva. No només ha rebaixat una de les seves marques, sinó que a més ha pogut nedar amb esportistes de la categoria júnior.

A partir de dilluns, la feina se centrarà en continuar millorant posicions i temps de cara al Campionat d’Espanya d’estiu juntament amb la resta dels seus companys de la secció de natació del CN Molins.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…