La nedadora del CN Molins ha participat al Campionat d’Espanya de natació infantil i júnior que s’ha celebrat a la ciutat asturiana de Gijón.

Bon paper de la nedadora molinenca a una de les cites més importants del calendari espanyol. De les tres proves en què hi ha participat de la categoria infantil (anys 2002 i 2003), el resultat més destacat és en els 200 metres lliures, on ha aconseguit la seva millor marca personal (2:15.30), acabant en la 51a posició final. En els 50 lliures, l’Èlia Badosa ha estat 40a amb un temps de 28.97, mentre que en els 400 lliures, ha finalitzat 57a (4:47.58).

Per a l’Èlia, que ha estat acompanyada a Gijón per l’entrenador Sergio Lloret, aquesta ha estat una experiència molt positiva. No només ha rebaixat una de les seves marques, sinó que a més ha pogut nedar amb esportistes de la categoria júnior.

A partir de dilluns, la feina se centrarà en continuar millorant posicions i temps de cara al Campionat d’Espanya d’estiu juntament amb la resta dels seus companys de la secció de natació del CN Molins.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: