Els nedadors infantils, júniors i absoluts i tres dels equips de waterpolo del club seran els protagonistes de les competicions oficials del cap de setmana.

El foc l’obriran els nedadors i nedadores del CN Molins a la primera jornada de la lliga comarcal. Aquesta competició organitzada per la Federació Catalana de Natació viurà la seva estrena precisament a la piscina municipal de Molins de Rei dissabte a partir de les 16.00. Els esportistes que hi prendran part són els infantils, júniors i absoluts.

En waterpolo, tres enfrontaments per als representants del club. Els alevins competiran dissabte a les 17.00 a la piscina de la UE Horta, on s’enfrontaran al seu equip femení. Ja diumenge, els infantils visiten la piscina del CN Montjuïc (10.00), mentre que el conjunt juvenil rebrà a les 11.30 el CN L’Hospitalet.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: