Amb l’objectiu de millorar els serveis pels socis, el CN Molins continua amb les obres de manteniment per a fer el club encara més atractiu i funcional.

Aquestes són les accions que s’estan duent a terme:
– Omplert piscines petites S’està fent una nova instal·lació que permetrà que les dues piscines petites s’omplin directament des de la sala de màquines, evitant les incomoditats que generava l’omplert fet amb mànega. L’obra finalitza aquest cap de setmana.
– Descalcificador Per evitar els cúmuls de calç a les canonades i el millor funcionament dels florons de les dutxes i aixetes s’instal·laran descalcificadors per a l’aigua calenta. Les obres acabaran a finals d’abril.
– Tendal al bar Espai exterior a la terrassa del bar per poder estar assegut sota coberta.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: