Després de la pluja de mínimes aconseguida la setmana passada a la piscina del CN Viladecans, els nedadors del club disputen la segona jornada de la lliga comarcal a la piscina municipal de Molins.

Dissabte des de les 15.30, les instal·lacions del CN Molins acolliran la segona jornada de la lliga comarcal. Hi prendran part els esportistes de les categories absoluta, júnior i infantil. Serà una bona oportunitat de veure la progressió que estan demostrant els nedadors i nedadores vilatans i comprovar si arriben més mínimes per als propers campionats de Catalunya i d’Espanya.

De la seva banda, els benjamins i prebenjamins disputaran la segona i última jornada de lliga per equips al CN Vallirana. Es tracta d’una competició sense àrbitres on l’ordre d’arribada de cada cursa determina el repartiment de punts entre els equips participants. Els 23 prebenjamins, entrenats per la Marta Escudero, i els 18 benjamins, entrenats per en Sergi Sánchez i la Lídia Calomardo, nedaran 25 metres crol i 25 papallona. A la segona sessió, competiran 17 esportistes dels anys 2003 masculí i del 2004 tant masculí com femení disputant les proves de 25 peus crol fletxa i 50 papallona.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: