Els nois i noies del Sergio Lloret encaren la recta final de la temporada amb el Campionat d’Espanya d’estiu de natació.

Les piscines Bernat Picornell rebrà de dimecres a dissabte dels millors nedadors i nedadores de la categoria alevina a nivell espanyol. Les sessions matinals seran classificatòries i les sessions de tarda seran finals. L’Alba Pradell, l’Alba Salas, el Sergi Ramon i el Gerard Gil han estat els quatre esportistes que durant la temporada han aconseguit el passaport per participar al Campionat d’Espanya. Per a tots ells serà el primer campionat a nivell espanyol de tota la seva carrera esportiva, fet que comporta un plus de motivació, nerviosisme i ganes de viure l’experiència.

L’Alba Pradell ha aconseguit durant la temporada sis mínimes, fet que li ha comportat haver de triar quatre proves per competir al Campionat d’Espanya. En el seu cas, competirà en les proves de 200 i 400 estils, els 200 papallona i els 400 lliures. L’Alba lluitarà per baixar les seves marques personals i intentarà classificar-se per alguna final. Té com a precedent la medalla de plata en la prova de 400 lliures aconseguida el mes passat als Campionats de Catalunya d’estiu.

La seva companya d’equip, l’Alba Salas, participarà a les proves de 100 i 200 braça, en les que intentarà colar-se a la final de 100 braça, prova en què va aconseguir la medalla de plata als Campionats de Catalunya d’Estiu.

Després de molt esforç durant tota la temporada per poder aconseguir alguna mínima, en Sergi Ramon competirà en quatre proves: 100, 200, 400 lliures i 200 estils. El seu objectiu és baixar les seves marques personals i treure un bon resultat a la prova dels 400 lliures, prova que va aconseguir la medalla de bronze als Campionats de Catalunya d’estiu.

L’equip el tanca en Gerard Gil, que després d’aconseguir nou mínimes d’Espanya, participarà a les proves de 100 i 200 esquena, 100 braça i 200 lliures. Després dels bons resultats obtinguts al Campionat de Catalunya, en Gerard intentarà pujar el pòdium a nivell estatal i rebaixar les marques personals.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…