Aquest dimarts, el director general del Mundial de Natació Barcelona 2013, Sergi Pujalte, i el director esportiu de la Federació Catalana de Natació, Eugeni Ballarin, han visitat les instal·lacions del CN Molins per agrair a la junta directiva el seu suport i col·laboració en l’organització dels Campionats del Món.

Amb l’objectiu de conèixer personalment les instal·lacions el CN Molins, seu oficial dels entrenaments de waterpolo del proper Mundial de Natació Barcelona 2013, dos dels màxims responsables de l’esdeveniment van visitar dimarts la piscina municipal de Molins de Rei. El director general del Campionat del Món, Sergi Pujalte, va agrair la col·laboració del CN Molins cedint espais de la piscina durant «uns dies complicats per ser època de ple estiu» i va anunciar que els esportistes més joves del club podran anar de franc a algunes jornades matinals de competició i participar en les activitats que s’organitzaran a la ‘Fan Zone’ de l’Anella Olímpica.
De la seva banda, el director esportiu de la Federació Catalana de Natació, Eugeni Ballarin, va reiterar el seu agraïment a la col·laboració del club molinenc i va destacar que els entrenaments de les seleccions a la piscina municipal es podran seguir des d’una zona delimitada de les graderies.
El president del CN Molins, Jaume Mas, va remarcar que aquestes accions «donen caliu al club» i que l’entitat «està sempre oberta a col·laborar en esdeveniments d’aquesta magnitud». A l’acte també hi van participar les membres de junta directiva Núria Esteba i Anna Arriola, així com el director tècnic del club, Joan Carles Hernández, el responsable de waterpolo, Sergi Pedrerol, i la directora, Eva González. La visita a les instal·lacions del club va servir per tancar la trobada.
El proper 3 d’abril es farà l’acte oficial de signatura del conveni entre els clubs col·laboradors i l’organització del Mundial 2013 en un acte conjunt al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…