En motiu de l’Esportíssim 2015, el CN Molins organitza un seguit d’activitats des de divendres 5 fins diumenge 7 de juny obertes a tothom.

El CN Molins és una de les 14 entitats de la Vila que participaran en l’Esportíssim 2015, un esdeveniment que té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva entre els molinencs i les molinenques. En aquesta edició, el club reparteix les seves propostes en tres jornades. El divendres 5 de juny, de 17h a 19.30h, es farà una marató d’activitats dirigides a les mateixes instal·lacions del CN Molins. Aquest serà el programa:

17h Power Pump
17.30h Cycling
18.00h Zumba
18.30h Body Balance
19.00h Aquagym

Les inscripcions s’han de fer a la recepció del club. Tots els participants, socis i no socis, que facin les 5 activitats entraran al sorteig de premis.

Dissabte, a partir de les 10h, el Pati de Palau serà l’escenari de l’exhibició de Country i a les 11h, la piscina municipal acollirà l’exhibició de les noies de natació sincronitzada del club. Al mateix emplaçament, però diumenge a les 11h, es farà una classe de Zumba oberta a tots els molinencs i molinenques.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: