La nedadora molinenca serà la representant del CN Molins al Campionat de Catalunya infantil-júnior d’hivern que se celebra a les instal·lacions de Can Llong.

El CN Sabadell organitza del 5 al 8 de desembre el Campionat de Catalunya infantil-júnior d’hivern de natació, la primera gran competició de la temporada. La nedadora del CN Molins Maria de Haro, de l’any 2001, participarà als 50 metres lliures. La prova es disputarà durant la segona jornada del matí (dissabte) i tant ella com el seu entrenador, en Sergio Lloret, es marquen com a objectiu millorar la seva marca personal (30.62 en piscina de 50 metres) i agafar experiència en grans competicions. La Maria arriba classificada en la 108a posició de les categories infantil i júnior i com a 36a del seu any.

En aquest enllaç la Federació Catalana de Natació anirà actualitzant els resultats de la competició durant tot el cap de setmana de pont.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: