A partir d’ara hi haurà un monitor de fitness durant sis hores, també els dissabtes al matí

El CN Molins segueix ampliant l’oferta de serveis i a partir d’aquesta setmana compatarà amb un monitor a la sala de fitness per a que tots aquells socis que ho necessitin tinguin el millor assessorament i puguin treure el màxim rendiment de si mateixos. Es tracta d’una millora i novetat del club que pensa en tots els usuaris i és per això que també inclou en els horaris de monitor els dissabtes al matí.

Val a dir que també s’han modificat els horaris de cobertura dels monitors per a que tots els socis i socies puguin comptar amb els serveis dels professionals durant la setmana i poder beneficiar-se de les avantatges de tenir un monitor ben aprop.

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: