La jove nedadora del CN Molins de Rei va protagonitzar una destacada actuació a la cita egarenca d’aquest cap de setmana, amb una meritòria 9a posició als 50 lliures.
Amb només 16 anys, la Mireia Ramoneda va fer un paper notable al Campionat de Catalunya absolut open que es va disputar el passat cap de setmana a les instal·lacions del CN Terrassa. La representant del CN Molins de Rei va participar en 4 proves, aconseguint el seu millor resultat als 50 lliures, en què va acabar en 9a posició. També va competir als 50 esquena (18a), als 100 esquena (21a) i als 100 lliures (22a).

Comments are closed.

CLUB NATACIÓ MOLINS DE REI

Inscriu-te al nostre newsletter ara per a conèixer tot el que passa al Club Natació Molins de Rei.

NEWSLETTER

SEGUIEX-NOS A…

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: