Aquest dissabte, la piscina municipal de Molins de Rei torna a acollir una competició de natació d’àmbit català. Cinc nedadores molinenques hi prendran part. En waterpolo, els juvenils volen mantenir la seva imbatibilitat amb un doble compromís aquest cap de setmana.

Diverses seleccions catalanes participaran aquest dissabte des de les 16h al Campionat de Catalunya Interterritorial que se celebrarà a la piscina municipal de Molins de Rei. Les vilatanes que hi prendran part són les nedadores infantils: Blanca Cortés, Laia Albuixech, Ariadna Bellés i Júlia Cortés i la nedadora absoluta jove Mireia Ramoneda. Elles seran les representants del CN Molins de la selecció del Baix Llobregat, que competirà amb tres combinats: els de Tarragona, Lleida i Girosona. En total, 160 esportistes competiran a Molins de Rei aquest dissabte.

Doble compromís dels juvenils de waterpolo
En waterpolo, l’equip juvenil afronta els dos últims partits de la temporada; divendres contra el Premià i diumenge davant el Granollers. L’objectiu dels vilatans és acabar la lliga imbatuts, després d’haver sumat 18 victòries en 18 partits. El de diumenge contra el Granollers serà el repte més complicat, ja que els vallesans són segons a la taula del grup de la Lliga Catalana juvenil que engloba els equips situats entre la posició 9 i 19 de Catalunya.

L’absolut B, de la seva banda, continua lluitant per la primera posició de la Lliga Preferent. El rival d’aquesta setmana és el Caldes, que visita la piscina municipal amb 1 sol punt en 11 jornades de competició.

Aquest és el calendari esportiu del cap de setmana de les seccions del club.

Comments are closed.

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: